Ovaj restoran se nalazi u Skadarskoj ulici broj 38 što znači u samom srcu stare boemske Skadarlije, u središtu beogradskih duhovnih, kulturnih, muzičkih, privrednih i političkih zbivanja i nosi četiri zvezdice.
Ovaj restoran je sagradio arhitekta Uglješa Bogunović na mestu stare stambene kuće u kojoj su živeli pesnici (Tin Ujević), pevači, slikari, boemi i buntovnici, a enterijer i dušu mu uredio i dao akademski slikar i najveći savremeni boem Mario Maskareli, oslikavši svoje predhodnike (stanare i redovne posetioce) i ovekovečivši ih radi tradicije, sećanja i nadahnuća novih generacija, poklonika ove ulice i ovog restorana.
Ovaj restoran neguje i čuva stil i način druženja starog gradskog, gospodskog Beograda, on nudi i takvu uslugu i takve specijalitete, ovde je takva starogradska i gospodska muzika i pesma, folklor, recitatori i animacija, slikarske izložbe i gostovanja čuvenih. Gosti ovog restorana bili su i jesu najznačajnije ličnosti svetske političke, kulturne, sportske, privredne i turističke scene. Ovde su ih dovodili protokoli (svih nivoa), domaći zvaničnici i poslovni ljudi, domaćini, ovde ih je dovodila znatiželja i preporuka onih koji su već bili.